Konkurransedyktige priser, 1års garanti

Lang erfaring innen butikk og serviceverksted

Prisgaranti

Vårt mål er å levere høy kvalitets produkter til lavest mulig pris i forhold til de kjente og seriøse aktørene på markedet.

  • Trygg og Rask service
  • Lang erfaring innen butikk og serviceverksted
  • Konkurransedyktige priser
  • Originale/høy kvalitets deler
  • 12 måneders garanti

Originale deler og kvalitet

For reparasjon av mobiler som for eksempel Samsung, Huawei, HTC, Sony og LG bruker vi originale deler med garanti fra leverandøren.

For reparasjon av Apple iphone bruker vi originale eller OEM deler (Original equipment manufacturer) dvs. deler produsert av en underleverandør til Apple, som for eksempel LG eller Toshiba. Apple leverer ikke deler til frittstående verksteder.

Reklamasjon

Det normalt er reklamasjonsrett i opptil fem år, avhengig av hvor lenge det du har kjøpt er ment å vare. Reklamasjon gjøres direkte til gjeldende butikk avdeling. Kvittering må fremvises for elle reklamasjon saker. Ved uenighet ber vi kunden om skriftlig klage til oss via mail.

Angrerett

Angrerett gjelder for alle kjøp for over 300 kroner gjort utenfor fast utsalgssted, slik som over internett, via telefon, på gaten, stand og dørsalg innen EØS-landene (og næringsdrivende har lagt det opp slik at salget skal skje på den måten).

Garanti

Vi gir opptil 12 måneders garanti på deler som byttes ved reparasjon. Garantien gjelder for produksjonsfeil som for eksempel ustabil touch funksjon, flimring eller feil i skjerm farger.

Garantien gjelder ikke for eksempel for produkt med fukt/væske skader og skjev ramme eller når det har oppstått fysisk skader på deler som for eksempel skyldes ytre påvirkninger.

Vi ber kunden om å gi beskjed hvis det er noe unormalt med produktet som for eksempel løs skjerm etter reparasjon. Det er viktig å få den fikset før den blir ødelagt.